29 Aug 2010

Merdeka dan Nuffnang

Salam ramadhan dan selamat menyambut kemerdekaan yang ke 53 tahun.
Berbanggalah dengan apa yang kita ada dan nikmatilah apa erti KEMERDEKAAN.

Semuga teman-teman sihat semuanya..

Nak iklan jap!!
Nak mula cerita dari part mana pun tak reti.. apa yang kakyon nak share kat sini ialah cerita  pasal nuffnang.
Baru-baru  nie..kakyon pun dapat juga paparan iklan dari Nuffnag. Dok baca n3 bloger lain pasal diaorang dapat paparan iklan tu.. terasa pulak nak n3 pasal iklan Nuffnang nie..
Terimakasih kepada Nufnang yang memilih blog kakyon untuk memaparkan iklan-iklan mereka. Sekali dapat iklan banyak juga..sbb kakyon nie baru saja aktive. Terimakasih sekali lagi kepada Nuffnang dan Advertiser yang memberi peluang kepada kakyon untuk aktif berblog dan akan cuba meningkatkan lagi kualiti isi blog kakyon.

nak belajar copypaste/print ctrl ini pun makan berhari2 baru jadi..makcik baru balajar nie..;-)




10 comments:

  1. wah..tahniah..banyak nya dapat buffered earning..rezeki hari raya tu:)

    Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

    ReplyDelete
  2. byknya BE kakyon.congrats!

    ReplyDelete
  3. kakyon.. banyak gak dapat buff tue.. best2.. rezeki ramadhan tue.. kot2 boleh cashout sebelom raye.. kan best.. =)

    ReplyDelete
  4. tahniah kakyon...
    ok la tu rezeki...jom usaha lagi...

    ReplyDelete
  5. hehe jeles plak tgk org dapat.. =p

    ReplyDelete
  6. tahniah2... :)


    salam perkenalan;
    zulaikha

    ReplyDelete
  7. salam..ejum,DarkHalf,Azmi,yui92,atie dan zulaika.
    terima kasih kat nuffnang.
    pertama kali dapat banyak nie..rezeki ramadhan..

    ReplyDelete
  8. Chaon Cornerz,
    tak cukup lagi nak cashout..ciput aje.simpan dulu bio dia gemuks sikit..

    ReplyDelete
  9. salam Kak Yon,
    Tahniah ya..satu kemajuan...teruskan belajar dan menimba ilmu... InsyaAllah berkat kesabaran dan ketekunan Kak Yon akan berjaya juga ...Amin..

    ReplyDelete

ping