23 Mar 2011

bye..bye.. my home decor..buffet n hutch

salam..

part 3
Dalam laci ini akak isikan dengan sudu,garpu, sendok, napkin bagai dan apa2 barang yg seangkatan dengan nya..




9 comments:

  1. nape nk bye2?nk tutup online store ke sis?

    ReplyDelete
  2. apik2 ey tuala kui..aku sukak seng iki mbakyu...hehe

    ReplyDelete
  3. kanda .. masa nak pindah nnti jgn lupa antar barang2 ke rmh dinda ye. buat2 la salah rumah. hihi ..

    ReplyDelete
  4. EvisuKyme..
    bye bye utk gaya hiasan kat rumah ni..bila pindah nanti..mungkin gayanya bertukar pulak. online store tak tutup..selagi ada kastemer..

    ReplyDelete
  5. inna..
    terimakasig..lek mu neh apik..hehe

    ReplyDelete
  6. kakchik..
    nampaknya dinda kena mencemar duli..tolong kanda memunggah brg ke lori..hihih

    ReplyDelete
  7. oh...kak yon nk pindah mana??
    ke dr oberc nk balik sini??aunty sy mmg rajin deco2 mcm akak tu..english sytle....sampai kat bakul baby ngan katil bb sy pun dia hantar kedai cat putih dgn tempek bunge rose ( tp xsempat tempek,sbb sy bersalin awal ..so puteh aje :) )

    ReplyDelete
  8. EvisuKyme..
    pindah area shah alam aje..
    aunty evisu ni mesti masuk geng2 english dco..hihih

    ReplyDelete
  9. dia mmg peminat english style ni kak yon....agaknye kalo dia jual balik brg2 tuh...hahahha....clear rumahnye...abeh periuk nasik lama,tin biskt, penapis beras dia buat mcm tuh...sampai syg nk guna....kita nengok aje... :)
    untung kedai yg kat Perda tuh...( sedara gak )

    ReplyDelete

ping