29 May 2013

semuanya dari ikea

Assalaam..
sejak berpindah kerumah baru akk seolah hilang minat untuk menghias rumah. segala kelengkapan perabut rumah dan hiasan akk guna pakai semula mana yang sedia ada dari rumah lama.  satu pun tidak berganti baru kecuali kitchen kabinet. kalulah boleh di bawa bersama kitchen kabinet tu..pasti akk bawa bersama semasa pindah dulu. tak perlulah akk mengeluarkan budget untuk membuat yang baru..huhu

hanya baru2 ini akk teringin nak menukar sofa lama akk. walau pun sofa lama masih elok dan boleh bertahan hingga 5-6 tahun lagi..tapi dengan gembiranya juga akk tetap menukar sofa baru..hahah
nak buat camne..dah berkenan sangat..:)


akk sukakan sofa dari Ikea. lembut dan selesa. senang nak tukar sarung..lagi pun Ikea sedia menjual sarung yang pelbagai warna..boleh tukar2 warna ikut thema..haha
 

akk memilih dua tona warna yang polos..kerana senang nak mix n match kusyen.

langsir pun dari Ikea. walau dah hampir 2 tahun tergantung kat situ..masih elok lagi dan boleh bertahan untuk beberapa tahun lagi.hihi

7 comments:

  1. Cantik kak yon...suka tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. zures..
      akk suka yg simple2 jer..:)

      Delete
  2. Salam kenal...

    Kemas, menarik dan cantik...suka tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berkenalan..
      terimakasih..kerana sukakan gaya hiasan akak..:)

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Salam kenal,

    Memang nampak cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berkenalan..
      terimakasih ye..:)

      Delete

ping