20 Sep 2014

frame ala-ala country cottage

Assalaam..
Sulaman cross stitch yang KY oder dari Neeza n Stitch sudah sampai..
tak sabar nak bubuh dalam frame yang sedia menanti yang KY beli di Ikea masa shopping bulan ramadhan lepas.
...kan KY ada kata nak decorate rumah KY ni ala-ala country cottage gituu..
Jadi KY mencari idea nak jadikan frame gambar yang ala-ala country cottage..

Cantik hasil kerja tangan Neeza, bersih dan kemas, KY sangat berpuas hati..:)

..bila KY buka bungkusan letakkan CC diatas meja yang beralaskan kain corak gingham ni, nampak pulak terserlah gabungan warna merah dan putih. Nampak berseri..

 ..KY mengacu frame keatas kain tersebut..kekonon corak gingham tersebut nak dijadikan background frame CC itu..


..KY mengacu juga di atas background asal frame tersebut, tapi nampak biasa-biasa saja..
agak- agakkan..yang mana pilihan kawan-kawan bila berada disituasi macam akak ni..
boleh bantu.. :=)

1 comment:

  1. Corak gigham jadi latar frame tu cantik kak yon.. (y)

    ReplyDelete

ping