14 Apr 2016

perkampungan fridge magnets, ole-ole dari Italy

Assalaam..
Perkampungan fridge magnet akak bertambah padat dan sesak..
Nampak gayanya kenalah membuat perubahan sedikit bagi mengatasi kesesakan tersebut.
nampak macam tidak teratur..hilang segala keunikan reka bentuk FM bila di letakkan berdekatan antara satu sama lain. jika di letakkan jauh sedikit jaraknya..pasti akan nampak keunikan reka bentuknya pada setiap FM tersebut..
kena adakan masa untuk merombak semula kedudukannya..huhu


 ole-ole terbaharu pemberian dari adik mayaku.. Cik Jari Manis,
fridge magnet dari Korea. Nak tahun siapa Cik Jari Manis tu ..jom kita berkunjung ke Blog beliau..


Semasa pergi melancong ke Italy Mac lepas..tidak banyak ole-ole yang akak beli. sekadar membeli untuk keperluan sendiri. dengan pertukaran RM ke Euro yang sangat tinggi..segala niat dan hajat terpaksa di abaikan..hehee

sesuatu yang tak boleh tidak..mesti nak beli bila berkunjung ke luar negara..

ole-ole untuk dapur comelku..dan untuk baby Aira.. cucu ke10..

 satu satunya fridge magnet yang akak bawa balik. ada lagi ole-ole yang akak beli..tapi sudah terhilang di mana letaknya tidaklah pasti...bila sedar ianya sudah tiada..huhu



  menambah koleksi doily dan apa nama ne?..akak namakan jer pemegang periuk panas..untuk yons home decor ku..
ini sahaja..sekian :)


20 comments:

  1. Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I hope to read the next your article updates

    [-] KLG

    ReplyDelete
    Replies
    1. I am glad that I saw this post. It is informative blog for us and we need this type of blog thanks for share this blog, Keep posting such instructional blogs and I am looking forward for your future posts. Python Projects for Students Data analytics is the study of dissecting crude data so as to make decisions about that data. Data analytics advances and procedures are generally utilized in business ventures to empower associations to settle on progressively Python Training in Chennai educated business choices. In the present worldwide commercial center, it isn't sufficient to assemble data and do the math; you should realize how to apply that data to genuine situations such that will affect conduct. In the program you will initially gain proficiency with the specialized skills, including R and Python dialects most usually utilized in data analytics programming and usage; Python Training in Chennai at that point center around the commonsense application, in view of genuine business issues in a scope of industry segments, for example, wellbeing, promoting and account. Project Center in Chennai

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. banyaknya koleksi kak. terbaiklah

    ReplyDelete
  4. Wow, terkagum jugak nih, banyaknya dan cantik2 sgt. Rumah kakak ipar saya pun siap ada tmpt khas utk letak fm ni.

    ReplyDelete
  5. Wow, terkagum jugak nih, banyaknya dan cantik2 sgt. Rumah kakak ipar saya pun siap ada tmpt khas utk letak fm ni.

    ReplyDelete
  6. Hello,

    I liked your blog very much it is very interesting and I learned many things from this blog which is helping me a lot.

    Sapphire Engagement Ring

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

  8. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete
  9. nice blog and superb post
    Thanks for this
    home write for us

    ReplyDelete
  10. bantingtravel.blogspot.com
    Cuti-cuti Malaysia in Banting, introducing about Banting attraction and nice restaurant

    ReplyDelete
  11. Hi there,

    So nice article, i found it very explanatory and informative, keep doing this nice job!

    Take care and regards

    Your follower,

    Sandro Carros

    A little bit about my job:

    Compra e Venda de Carros Usados, novos e Seminovos em todo o Brasil

    Encontre anúncios automóveis usados e novos de concessionárias à venda em todas as cidades do Brasil. Classificados de Carros Novos usados, novos e seminovos: Confira ofertas de veículos usados e seminovos em todos os estados brasileiros. Registre-se e venda seu carro gratuitamente. Carros usados de revenda, concessionárias e particulares. Anuncie grátis e venda seu carro usado de maneira fácil e rápida! Thanks and take care!

    ReplyDelete

ping